Wij melden u met plezier een nieuwe aanbieding in onze cattery, namelijk een mini katten hotel! Als u op vakantie gaat voor enkele weken en u wil niet dat uw kat eenzaam is, kan hij zonder probleem bij ons terecht. Hij zal in een rustige aparte kamer verblijven en zal zeker en vast niet eenzaam zijn dankzij het gezelschap van mijn dochter. Wij zullen goed voor hem zorgen, lekker eten en liefde geven. Het enige dat u met hem moet meegeven is zijn slaapmand en een paar speeltjes.


Om in onze katten hotel te verblijven, rekenen wij 10 euro per nacht aan. Daarnaast is ons hotel enkel toegankelijk voor katten uit onze cattery. Als er nog andere katten samen met de kat uit onze cattery wonen, kunt u hen ook meebrengen zodat ze met elkaar kunnen spelen. Ik zal u regelmatig voorzien van foto’s of video’s zodat u kan mee volgen hoe uw kat het doet.


Op uw verzoek en toestemming kan uw kat ook in ons afgesloten terras rondlopen onder toezicht zodat hij van de frisse lucht kan genieten.


Als laatste wil ik nog vermelden dat het heel belangrijk is dat uw katten jaarlijks gevaccineerd zijn, anders kunnen ze niet in ons hotel verblijven.


Dit zijn onze contactgegevens:Hier zijn enkele foto’s van onze vorige gasten:

Boris

Figaro

Hasie

Hasie

Valentina (Eva)