Kitten in nieuwe huis, tips voor ouders:

Als u onderweg bent naar uw nieuwe kitten, dan moet u zeker de volgende spullen meenemen; een draagtasje en eenmalige onderleggers voor als het kitten zich niet goed voelt in de auto.


De eerste paar dagen moet het kitten in een aparte kamer gehouden worden, waar twee bakjes met voedsel en water staan en een kattentoilet. Producten moeten worden weggehaald zoals huishoudelijke middelen, naalden, naaigaren, elektronische draden en alle andere kleinigheden dat gevaarlijk kunnen zijn voor het kitten.
Het is fijn om af en toe met het kitten te komen spelen. U moet het kitten wat tijd geven om aan u te wennen.

Het kitten kan de eerste paar dagen wenen, wees gerust want dit is een normale reactie van het kitten die van zijn familie werd weggehaald en in een nieuwe huis werd binnengebracht. Het heeft tijd nodig om te houden van de nieuwe eigenaars.

Van zodra u merkt dat het kitten gewend is aan zijn kleine omgeving dan kunt u nog een kamer voor hem openen. Stap per stap gaat het kitten wennen aan het huis.

Als het kitten goed gewend is aan het huis, kunt u zijn toilet op een gewenste plek zetten en die plek aan het kitten tonen.

Het kitten moet altijd gemakkelijk zijn eten, drinken en toilet kunnen bereiken. De deuren moeten open blijven.

Als laatste heeft het kitten heel veel aandacht en liefde nodig en het kitten geeft u hetzelfde in de plaats.

Kitten in nieuwe huis

Pika blu